• وقتی که سوخت رسانی انجام نشود!


عوامل مختلفی از خرابی انژکتور و کاربراتور و شمع، وایر و کوئل گرفته تا خالی بودن باک بنزین و مسدود شدن فیلتر بنزین باعث می‌شوند تا سوخت لازم برای احتراق و روشن شدن ماشین با کیفیت و مقدار مناسب استفاده نشود و درنتیجه استارت خودرو کار نکرده و به کار نیافتد. مهم ترین کاری که اینجا باید انجام بدهید اینست که به طور کامل موتور و بخش‌های مختلف آن را بررسی کنید و برای جایگزینی قطعات قدیمی و آسیب دیده اقدام نمایید. همچنین دقت کنید که باک بنزین به طور کامل پر شده باشد!

  • وقتی باتری ضعیف شده!


اصلی ترین و رایج ترین دلیلی که باعث می‌شود تا خودروی ما با استارت زدن های طولانی و در زمان دیرتری روشن شود، آنست که باتری ضعیف شده دارد و نیاز به تعویض پیدا کرده است. در طی زمان که باتری به طور مکرر استفاده می‌شود، دچار فرسودگی شده و درنتیجه انرژی کمتر و کمتری برای استفاده از موتور استارت تولید می‌کند. به طوری که درنهایت باعث می‌شود موتور کندتر چرخیده و ماشین در راه اندازی با مشکل مواجه شود. در این زمان با تماس با مجموعه آقای امداد می‌توانید هم خدمات شارژ باتری و هم تعویض آن را با یک نمونه عالی، اصل و دارای گارانتی شرکتی به همراه نصب رایگان از ما دریافت کنید.

  • وقتی سوئیچ شناسایی نمی‌شود!


در صورتی که خودروی شما مجهز به کلید ایموبلایزر است، این احتمال وجود دارد که خودرو نتواند کد شناسایی سوئیچ را تشخیص دهد و به همین خاطر استارت خودرو کار کرده، اما روشن نشود. عملکرد سوئیچ های ایموبلایزر یا ضد سرقت به این صورت است که یک کد را به ECU ارسال و ECU شرایط لازمه را برای روشن شدن خودرو آماده می‌کند. برای رفع مشکلات کامپیوتر و الکترونیکی خودروی خودتان هم میتوانید روی مهارت بالای امدادگران آقای امداد حساب کنید.

در کنار این موارد، خرابی الکترونیکی و مکانیکی استارتر، خرابی سنسور ضربه، خرابی سنسور دمای آب، استفاده از روغن موتور نامناسب، خراب شدن سنسور فشار هوای ورودی، باز و بسته شدن بی موقع سوپاپ ها، نشت بنزین از انژکتور، تنظیم نبودن تایم، خراب شدن سنسور دمای آب موتور، کیپ شدن لوله ورودی هوا و خرابی سوپاپ ها و فرار کمپرس از سر پیستون از دیگر دلایلی هستند که باعث می‌شوند تا استارت خودرو عمل کند اما روشن نشود.

در کنار این مورد خوب است تا با دلایل استارت نخوردن خودرو نیز آشنا شوید و هر دو این مشکلات را با راهنمایی های انجام شده رفع کنید‌.

پیشنهاد متخصصان و امدادگران نمايندگى ميتسوبيشى حسينى آنست که ابتدا سطح بنزین، روغن و شارژ باتری را بررسی کنید و در صورتی که هر سه ی آن‌ها در سطح قابل قبولی بودند، به یک مکانیک معتبر مراجعه کنید. دقت کنید که خود استارت زدن بیش از حد می‌تواند خود سبب خرابی بیشتر قطعات درگیر از جمله سیستم موتور و گیربکس شود.

تلفن هاي امداد ميتسوبيشى - امداد هيوندا - امداد كياموتورز

02177199888

09129364648

09120324648